Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

  • Helena Opas Design / Punainen Norsu
  • Puistokatu 18 a
  • 20100 TURKU
  • Puh: +358 44 501 1510
  • Y-tunnus: 2153322-8

Rekisteriasioista vastaa

  • Helena Opas
  • design@punainennorsu.com

Rekisterin nimi

Punainen Norsu - Asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteritietoja käytetään tilausten toimittamiseen sekä asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon. Tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin vain jos asiakas on antanut siihen erityisen suostumuksensa, esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri pitää sisällään seuraavat asiakastiedot:

  1. Etu-, ja sukunimi
  2. Toimitus- ja laskutusosoite
  3. Sähköpostiosoite
  4. Suotumus suoramarkkinointiin
  5. Puhelinnumero
  6. Asiakkaan tilaukset ja tilaustiedot

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan asiakkaalta itseltään, seuraavissa tilanteissa:

  1. Asiakas tilaa tuotteen
  2. Asiakas rekisteröityy
  3. Asiakas tilaa uutiskirjeen

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietoja ei missään vaiheessa luovuteta asiakkaan ulkopuoliselle tahoille ilman henkilötietoja jättäneen osapuolen suostumusta. Muutoin voimme luovuttaa henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin henkilötietoja säilytetään tietokannoissa, jotka ovat suojattuja asianmukaisilla salauksilla. Palvelimet sijaitsevat valvotussa ja lukitussa ympäristössä.

Palvelinten sekä henkilötietojen käyttöoikeudet ovat rajattu käyttöoikeuksilla. Käyttöoikeudet omaavat vain asiakaspaveluhenkilökunta ja ainoastaan niin kauan, kun toimivat kyseisissä työtehtävissä.

Tarkastus- ja muokkausoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa ja muokata omia tietojaan suoraan rekisteriasioista vastaavalta henkilöltä, jolloin pyyntö tulee esittää kirjallisena ja henkilöllisyys tulee todistaa ajokortin tai muun henkilöllisyystodistuksen jäljennöksellä.